Baro correction via spi

It's all about the code!
Post Reply
atntpt
Posts: 79
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:21 pm
Soldering skill: yes
Coding skill?: yes

Baro correction via spi

Post by atntpt » Tue Oct 29, 2019 7:27 pm

Hi, I was thinking , how difficult would be to implement some code to use spi barometric sensor ? Something lite BMP 180 or 280 they are tiny much cheaper than mphx and great to small boards like microRusEfi

User avatar
russian
Site Admin
Posts: 9739
Joined: Wed Aug 28, 2013 1:28 am
Location: Jersey City
Soldering skill: yes
Coding skill?: yes
Contact:

Re: Baro correction via spi

Post by russian » Tue Oct 29, 2019 8:00 pm

if you ask that probably means you need help with this software change. We have very few software developers unfortunatelly so while a $10 parts saving, that would be a very little change if anyone inplementing it for you.

can you use cheap MAP sensor from junk yard?
https://rusefi.com/s/howtocontribute
very limited telepathic abilities - please post logs & tunes where appropriate - http://rusefi.com/s/questions
my skype is arro239

atntpt
Posts: 79
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:21 pm
Soldering skill: yes
Coding skill?: yes

Re: Baro correction via spi

Post by atntpt » Tue Oct 29, 2019 9:54 pm

Shure I can I was just suggesting due the small size and price and wander if didn't worth to do . And yes I'm definitely not capable of implement that so I keep my suggestion. So if anyone is willing to do that I guess it would be a nice upgrade:)

Post Reply